Maakt Zelensky een einde aan de oorlog in Oekraïne? (005)

02 april 2022
Hits: 379

Zelensky werd gekozen om een eind te maken aan de oorlog in Oekraïne. De burgeroorlog tegen de Donbass die zijn voorganger chocolademiljardair Poroshenko flink had opgestookt met geld en wapens uit toen nog alleen Washington en Londen.
Inmiddels is de aap uit de mouw gekomen: acteur en komiek Zelensky (met achter zich een volgende Oekraïense miljardair) heeft zich ontpopt als een werktuig van de Navo net als zijn voorganger en zijn land juist meegesleept in een escalatie van de oorlog tegen Donetsk en Lugansk (sinds 2014 15.000 doden, 80 procent daarvan burgers, waarvoor geen Nederlandse kerkklok is geluid) die vervolgens is uitgelopen op een militair ingrijpen van grote broer Rusland.
Oekraïne had meer dan 100.000 door het westen tot de tanden bewapende soldaten samengetrokken in Oost-Oekraïne om definitief af te rekenen met de opstandige Volksrepublieken.
Dat is door het ingrijpen van Rusland verhinderd.
De VN meldt na een maand oorlog 1000 burgerdoden. Dat steekt schraal af tegen de Amerikaanse oorlogen tegen Irak, Libië of Afghanistan waar wij aan mededen.
6 miljoen vluchtelingen voor West-Europa, waarvan de VS na lang aandringen hebben beloofd 100.000 op te nemen. De hoogst opgeleide zonder twijfel.
De Europese Navo vazallen leveren nu ook aanvalswapens; zelfs Duitsland, met haar "linkse regering", tanks, raketten en ander geavanceerd wapentuig. Het nieuwe Ostfront.
Het doel, zoals geformuleerd door Biden: regime change in Moskou. Zoals in Irak, Libië en Afghanistan.
De Derde Wereldoorlog wordt er door onze leiders voor geriskeerd.
Zelensky is alleen nog acteur. Komiek is hij niet meer. Hij leest teksten voor aan parlementen over de gehele wereld die zorgvuldig zijn voorbereid door de neocons te Washington.
Hij speelt de rol van zijn leven met de levens van zijn land en ons allemaal. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2022
Aantal keren bekeken: 379
Maakt Zelensky een einde aan de oorlog in Oekraïne?

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch